akrylplater

Slik bygger du drømmegarderoben

Slik bygger du drømmegarderoben

editorial

Har du tenkt til å pusse opp og bygge drømmegarderoben? Da er du ikke alene, men hvor skal man begynne, hva skal man tenke på og hvilke materialer skal man bruke for å få best mulig resultat? Det skal vi se litt nærmere på her, så du kan få den garderoben du alltid har drømt om. 

Få ryddet godt opp 

Det er ingen tvil om at mange drømmer om et lekkert walk in closet, men denne type garderobe er kanskje best når utvalget er litt kuratert. Det kommer rett og slett av at man fort kan bli litt overveldet hvis det er for mye å velge mellom i skapet når man skal kle på seg, og så får ikke selve klesskapet eller garderoben det formålet man tenkte. Derfor er det lurt å rydde godt opp i klær, sko og tilbehør allerede før man begynner å bygge selve garderoben.

akrylplater

Da får man det beste mulige utgangspunktet for å kunne starte å sette inn tingene og få den oversikten man trenger. Du kan gi bort eller selge de tingene som ikke passer lenger – her gjelder det å være litt ekstra kritisk. Tenk på hva du har brukt på et år, hva du bruker mest – og kanskje til og med på om det er noen nøkkelplagg som mangler for at garderoben din skal bli mer funksjonell. Så kan du starte med å bygge! 

Tenk butikk! 

Når du skal bygge ny garderobe kan det lønne seg å tenke at det er en ekslusiv butikk, og bruke virkemidler derfra. Der er alt oversiktlig, og det er lett å se hva som er hvor. Da kan du med fordel bruke smarte materialer som akrylplater som er gjennomsiktige, så du enkelt kan se ha som er hvor og holde det helt ryddig. Da blir det akkurat som å gå på handletur i egen garderobe!