nowas

Profesjonelle støvsugere til all slags bruk

Profesjonelle støvsugere til all slags bruk

Profesjonelle støvsugere til all slags bruk

Uansett hva slags institusjon eller bedrift du har er sannsynligheten stor for at du kommer til å trenge en profesjonell støvsuger – for eksempel en dampstøvsuger. Det er fordi det er mer skittent og derfor trenger en dypere rengjøring. Men det vet Nowas.no alt om og vi ba dem om veiledning til å velge en maskin som passet oss best.

Dette er et viktig valg fordi når man er i en institusjon som for eksempel en barnehage eller en skole er det viktig at man kan opprettholde en høy standard selv om det blir mer skittent inne. Fordi man jo på de stedene går med sko inne. Det er ofte barn det er snakk om, så tyggegummi og alt mulig annet blir sittende helt fast på gulvet og det er ikke lett å få av med vanlig støvsuger eller mopp. 

Fjerner tyggegummi

Folk oppfører seg dårlig. Barn tenker ofte ikke ting ordentlig igjennom. Det at noen kaster tyggis på bakken eller gulvet er jo helt idiotisk, men det går heldigvis ann å gjøre det helt rent igjen. For tørket tyggegummi er virkelig kjipt. Det er vanskelig å få bort og hvis man for eksempel er et rom eller område der det ligger tepper på gulvet er man liksom bare i fella nærmest på daglig basis.

Det man trenger for å effektivt fjerne tyggegummi som har satt seg fast på gulvet eller andre overflater er en innovativ dampstøvsuger som er helt perfekt vil å fjerne tyggegummi. Jeg ville klart investert i en damstøvsuger uten å blunke hvis jeg hadde ansvaret for rengjøringen av noe som helst sted med tepper. De bruker en teknologi som kombinerer damp og rengjøringsmiddel og gjør den til en uslåelig kombinasjon som tar bort tyggis raskt og enkelt. 

Be om veiledning!
Hvis tyggegummi ikke er problemet, men noe helt annet kanskje kan du jo spørre Nowas.no, de hjalp oss og kan sikkert hjelpe dere også.