vekkerklokke

Kjøp en ny vekkerklokke fra Coolpriser

Kjøp en ny vekkerklokke fra Coolpriser

Det å stå opp om morgenen er det virkelig mange som ikke er særlig glade i og det er for mange spesielt vanskelig å komme seg opp av senga om vinteren. Fordi om vinteren er det kaldt og ikke minst utrolig, utrolig mørkt. Jeg føler seriøs at det blir mye fortere lyst om ettermiddagen enn det gjør om morgenen og jeg skulle så absolutt ønske at det var motsatt.

Det at vi har problemer med å komme opp om morgenen handler om mange ting. Det handler blant annet om at vi ikke sover nok kanskje. Det handler kanskje om at vi enten ikke legger oss tidlig nok, det handler om at vi ikke får sove eller så handler det om at vi er for mye på mobilen. 

Men en av de grunnene man kanskje ikke tenker så mye over er at man faktisk ikke står opp når alarmen på telefonen går. Fordi man har den ved siden av senga. Fordi man kan trykke på snooze og halvsove litt videre. Ikke en god idé. Jeg kjøpte akkurat en vekkerklokke fra Coolpriser fordi legen min sa at man sover bedre hvis man har mobilen ute av rommet. 

Invester i god søvn med en vekkerklokke

Det å legge bort mobilen når man skal sove er noe av det beste man kan gjøre for søvnen sin. Jeg valgte å kjøpe en analog vekkerklokke fra Coolpriser fordi det føltes litt nostalgisk fordi de hadde akkurat den samme som jeg hadde da jeg var liten, men det finnes masse fine digitale versjoner også. 

Det viktigste er at man finner en løsning som gjør at man ikke trenger å ha mobilen på rommet. Det fjerner muligheten for å trykke snooze og gjør at man over en ukes tid kan bedre søvnen sin drastisk. Jeg har også fått mye bedre morgener etter at jeg gjorde det.