eggløsningstest

Kjøp billige eggløsningstester online

Kjøp billige eggløsningstester online

Hvis du forsøker å bli gravid, da har du kanskje tenkt på å kjøpe eggløsningstester. Det er nemlig en god hjelp til deg som ønsker en graviditet. Med en eggløsningstest kan du alltid finne ut når du har eggløsning og dermed størst sannsynlighet for befruktning. Men hvordan fungerer en slik test egentlig, og hvordan bruker man den?

En eggløsningstest fungerer ved å måle konsentrasjonen av hormonet LH i urinen. Dette er et hormon som siger 2-3 dager før eggløsningen skjer, og altså i den perioden du har størst sannsynlighet for å bli gravid. Testen er altså positiv når du er på ditt mest fruktbare nivå i din syklus. Du bør bruke testen i dagene rundt din forventede eggløsning, og for å kjenne tidspunktet for denne må du kjenne lengden på din syklus. Når du kjøper en eggløsningstest får du en bruksanvisning som nøye forteller deg når og hvordan du tar testen. Eggløsningstester er enkle å bruke og forstå, og derfor kan de lett anvendes hjemme.

Hos Billige-tester.no kan du finne et stort utvalg av eggløsningstester fra noen av markedets førende produsenter. Her får du et stort sortiment, der du kan velge mellom flere forskjellige typer av tester. Prinsippet i hvordan de fungerer er likt, men fremgangsmåten kan være litt forskjellig. For eksempel kan du selv velge om du vil bruke en stav eller en strimmel, avhengig av hva du foretrekker. Det medfølger dog en bruksanvisning i alle slik at du enkelt og trygt kan bruke den. Testene er veldig pålitelige og de mest følsomme tester på siden har en nøyaktighet på over 99%. Du kan derfor være veldig sikker på det resultatet du får, og derfor er testen en virkelig stor hjelp når du ønsker en graviditet. Kjøp dine billige og gode eggløsningstester online og prøv selv hvor enkelt det er.