vakttelefon låsesmed

Hvor mange ekstranøkler bør man ha?

Hvor mange ekstranøkler bør man ha?

editorial

Når man flytter i en ny leilighet eller et nytt hus, kan det være en god ide å sørge for at noen helt grunnleggende, essensielle ting er på plass. Det kan være ting som å sørge for at det er led pærer i alle lampene, men det kan også være ting som å skaffe seg nok ekstranøkler. Men hvorfor det? Det skal vi se lidt nærmere på her. 

Hvor mange ekstranøkler skal man skaffe seg? 

Det er kanskje ingen hemmelighet at det kan være lurt å skaffe seg et visst antall ekstranøkler når man flytter i ny bolig. Men hvorfor det? Det er jo selvfølgelig ikke sånn at man bare skal dele ut nøkler til boligen sin sånn til høyre og venstre, men det å ha noen ekstra nøkler parat, som man kan gi til familiemedlemmer eller venner man stoler på, kan faktisk være svært praktisk i enkelte situasjoner.

vakttelefon låsesmed

Det kan jo være at du plutselig står i en situasjon der du ikke er hjemme, kanskje er du på ferie, og det er noe som må sjekkes i boligen din – kanskje skal en plante vannes. Da er det lurt å ha noen du kjenner som kan låse seg inn og sørge for at alt er som det skal. Det kan også være lurt med noen ekstranøkler hvis du har smekklås, og er typen som bruker forskjellige vesker og sekker når du skal ting. Da kan det være lurt å legge nøkler i de forskjellige lommene eller veskene, så du alltid vet at du har med deg en nøkkel. 

Hva skjer hvis man har glemt nøklene? 

For hva skjer egentlig hvis man glemmer nøklene? Da er det greit å ha en vakttelefon låsesmed parat. Det kan nemlig skje den beste at man glemmer nøklene hjemme, og så smekker igjen døren, eller har lagt dem i en annen veske eller sekk.