løpesykkel

Herlige løpesykler for barna dine

Herlige løpesykler for barna dine

editorial

Med en løpesykkel kan barna lære å holde balansen før de begynner å sykle med pedaler. Det er en herlig leke som både gir god trening, og som samtidig er utrolig gøy for barna.

Fordeler med løpesykler

Det finnes mange fordeler ved å kjøpe en løpesykkel til din lille gutt eller jente. De kan brukes allerede fra barnet er rundt 2 år gammel, og de neste årene før de starter med en «riktig sykkel». Det er en fantastisk måte å trene to viktige ting på: nemlig å holde balansen og samtidig komme seg fremover.

En løpesykkel kalles av denne årsaken også en balansesykkel, og her må barna skape fart ved å bruke beina mens de sitter på et sete. Derfor er det litt mindre utfordrende enn en vanlig sykkel, men gir mye av den samme treningen.

En balansesykkel trener altså både balanse, reaksjonsevne, koordinasjon, og gir samtidig barnet en følelse av å kunne bevege seg fritt. Og så er det selvfølgelig kun en bonus, at det samtidig er utrolig gøy og trener barna til å kunne bruke en vanlig sykkel uten støttehjul.

Finn en løpesykkel for barna dine

image

Det finnes forskjellige typer balansesykler på markedet fra flere anerkjente merker. Det riktige valget avhenger blant annet av barnets alder og størrelse, men også hvor mange hjul du vil at syklen skal ha. Det finnes også varianter med og uten bremse, så du selv kan velge.

 

Samtidig kan du selvfølgelig velge mellom masse herlige designs. Noen er tradisjonelle i tre, og andre har flotte farger i både blå, grønne og rosa nyanser. Hos lekeakademiet.no kan du finne et imponerende utvalg av løpesykler for barn i alderen 2-4 år, og her får du virkelig mange forskjellige modeller å velge mellom. Da kan du helt sikkert finne noe som din gutt eller jente vil elske.