plakater

Gjør treningsrommet mer inspirerende

Gjør treningsrommet mer inspirerende

Gjør treningsrommet mer inspirerende

Å trene er godt for ikke bare kroppen, men også den mentale helsa vår. Så hvorfor er det så innmari vanskelig å bare få det gjort? Når vinteren kommer snikende er trening det siste mange tenker på, for det er mørkt om morgenen og mørkt etter jobb og særlig nå som man stenger ned treningssentre og alt mulig annet blir det vanskeligere og vanskeligere å få det gjort. For hvem gidder vel å trene i mørket ute? Men hva med å lage et treningsrom hjemme?

Plakater i den beste kvaliteten

Når man innreder hjemme er man opptatt av kvalitet, nesten uansett hva det dreier seg om. Om det er oppvask-kluter, maten man kjøper eller det man henger på veggen. Og da sier det seg jo nesten litt selv at man jo alltid gjerne vil ha plakater i den beste kvaliteten når man velger å dekorere med det. Og når man skal dekorere noe hjemme, selv om det kanskje bare er treningsrommet og man ikke tilbringer like mange timer der som i resten av huset er det viktig at man føler at det er kvalitet. 

Velg noe som inspirerer deg

Å trene burde være noe vi gleder oss til, men det er langt fra alle som føler det sånn, og kanskje i hvert fall ikke hver dag, det er trygt å si. Så det at man prøver å finne på noe som er inspirerende og oppløftende kan kanskje være akkurat den lille delen som gjør at man ender opp med å føle seg motivert nok til å trene. Det høres kanskje teit ut, men jeg tror på at plakater i den beste kvaliteten kan ha en innvirkning på hvor motiverte vi er til å trene, hvis vi velger å henge dem på en strategisk måte som gjør at vi føler oss inspirert.