gitar

Gitar er for alle - lær deg å spille i dag

Gitar er for alle - lær deg å spille i dag

Det er faktisk aldri for sent å lære seg å spille et musikkinstrument. Man kan lære nye ting hele livet, og det gjelder faktisk også for å lære seg å spille på noe. Det er mange som drømmer om å lære seg å spille gitar, og det er et sosialt instrument som man kan spille på både alene og sammen med andre. Her skal vi se ett nærmere på hvordan du kommer godt i gang. 

Slik kommer du i gang

Det er ikke noen hemmelighet at man trenger en gitar for å lære seg å spille. Det er lurt å ha sin egen gitar så man kan ta den frem og øve når det passer en. Det kan man for eksempel enkelt finne på sider som https://www.danmusikk.no/musikkinstrumenter/gitar, eller man kan gå i en fysisk butikk. Hovedsaken er at det er enkelt å skaffe seg en god gitar for nybegynnere. 

Når du har gitaren i hus, så kan du faktisk gå i gang med å lære deg å spille. Det kan du gjøre på flere måter. Du kan finne en lærer som kan lære deg det en til en, og det kan være en smart måte hvis du vil ha feedback og tilbakemelding hele veien. Det er også mulig å lære seg å spille på nettet, og det er noe av det som er så utrolig smart med dagens teknologi. 

Giv dig selv en udfordring 

Du kan finne videoer på YouTube og blogger som viser deg hvor du skal begynne når du skal lære deg å spille gitar. Det er nemlig ikke så vanskelig som du kanskje tror, men det er viktig at man setter av tid til å øve og aksepterer at det ikke er perfekt med en gang man begynner. Det tar tid å bli god, men det er også et morsomt prosjekt og en utfordring.