gjesteseng

Finn den perfekte gjestesengen til gjesterommet

Finn den perfekte gjestesengen til gjesterommet

Det er ikke bare bare å finne en god gjesteseng til gjesterommet. Her skal vi se litt nærmere å hva du skal tenke på, og hvordan du finner den beste gjestesengen. Det er kanskje ikke så komplisert som du frykter. 

Bestem deg for sengetype

Akkurat som med den vanlige sengen, så er det lurt å finne ut av hva slags type seng du vil ha på gjesterommet. Det finnes nemlig flere sengetyper å velge mellom, og hva du skal velge handler både om budsjett og ambisjoner for gjesterommet.

Hvis målet ditt er å skape hotellfølelsen og stemningen på gjesterommet, så kan det kanskje lønne seg å se nærmere på den sengetypen som heter kontinentalseng. Det er en seng som er i hele tre madrasslag, og i tillegg til å gi uslåelig komfort og støtte, så er det også en seng som er utrolig flott og som ser luksuriøs ut. Hvis man leter etter en seng som kan være midtpunktet på gjesterommet, så er kontinentalseng det du skal velge.

Hvis du er på jakt etter en litt enklere løsning, så kan du eventuelt gå for en rammemadrass. Alle senger finnes i ulike størrelser, og hva du skal velge handler både om hvor mye gjester du pleier å ha, om det er par eller noen som stort sett kommer alene, og hvor mye plass du har på gjesterommet. Det er selvfølgelig deilig med en halvannen- eller dobbeltseng, men det er helt opp til deg og dine gjestebehov. På https://www.bedrenaetter.no/gjesteseng.html, finner du et stort utvalg som du kan se på. 

Ikke kjøp for myk gjesteseng 

Når du skal kjøpe gjesteseng er det svært viktig at du ikke velger en for myk seng. Det er fort gjort, men det er faktisk sånn at de fleste trenger en litt hardere seng enn de tror for å sove behagelig og få den støtten de trenger.