Squishmallows

Finn de søteste bamsene til barn

Finn de søteste bamsene til barn

editorial

Alle barn er glad i teddybjørner og bamser, uansett om det er de minste eller litt større barn. De gir trygghet, en venn som kan følge deg overalt, og god underholdning når det skal være lek og moro. 

Finn dine favoritter

Når du kjøper bamser til dine egne barn, eller som gave til andre, er det viktig å vite hva de liker. Det avhenger selvfølgelig litt av barnets alder, men også av deres personlighet og interesser. Alle er forskjellige, og du må gå på jakt etter den helt riktige bamsen for akkurat det barnet.

Store, myke og søte bamser er dog en sikker vinner hos alle. Og presis dette får du med de helt herlige squishmallows bamsene fra Beary.no. De runde, myke, søte bamsene er helt opptil 40 cm, så her får barna virkelig en bamse som de kan gi en ordentlig stor klem.

Mange ulike figurer

Squishmallows

De søte og populære squishmallows finnes i mange ulike designs som ligner på dyr og figurer. For eksempel kan du få en kjempefin enhjørning som er et veldig populært valg blant små jenter. Du kan også få en kul drage eller kanskje en blekksprutt, eller de mer vanlige dyr som ku og katt.

Dyrene og figurene finnes i ulike størrelser og ikke minst i en variasjon av farger, så du kan finne akkurat den designen som passer for barnet. 

Bamsene er selvfølgelig i høy kvalitet, som betyr at de holder lenge og er fullstendig trygge for barna å ha med seg overalt. Her får de en ny venn for livet, som de både kan bruke til lek og moro. Men ikke minst også til å skape trygghet når de for eksempel skal legge seg på kvelden, eller hvis de skal besøke nye steder som er ukjente og kan virke skremmende for de minste.