produksjonsutstyr

En bærekraftig virkelighet

En bærekraftig virkelighet

En bærekraftig virkelighet

Hvis det er noe som står aller øverst, sånn helt på toppen av toppen, av agendaen for tiden er det bærekraft. I alle bransjer, i alle politiske nivåer, i alle handlekurver og hjerter og oppmerksomheten vår. For bærekraft er essensielt hvis vi skal beholde den livskvaliteten vi alle sammen er så glade i, men det er noen ganger vanskelig å forstå helt hva som skal til. Hva det betyr. Og kanskje særlig skal man forstå det i bransjen sin, i alle de nyansene der tar form.

Og i produksjonen av mat er det ikke bare maten i seg selv som skal være bærekraftig, men også den måten det blir behandlet på etterpå og da er produksjonsutstyr en uventet vinner av hva som er viktig å fokusere på. For utstyret spiller en ufattelig stor rolle i hvordan produksjonen utføres og kan virkelig sette spor i både effektiviteten og den bærekraftige profilen til produksjonen. 

Velg kvalitet over noe annet

Kvalitet er alltid viktig, men særlig når man jobber med mat og vil minimere mengden mat som må kastes er produksjonsutstyr av virkelig høy kvalitet viktig. Og ikke bare skal kvaliteten av utstyret selv være bra, men også i forhold til behov og utfordringer underveis i produksjonen. Det betyr at det å få en helt skreddersydd løsning kan redde mat fra å havne på gulvet og måtte kastes fordi noe ikke fungerer optimalt i flyten i produksjonen for eksempel. 

Faglig stolthet gir kvalitet

Det å kunne levere komplette løsninger på mål gir en helt unik produksjon og pasjon er noe jeg alltid ser etter når jeg skal velge hvem vi skal samarbeide med. Nettopp derfor valgte vi Volf AS har som gjorde at vi valgte nettopp dem. Det gjør at jeg føler meg trygg på kvaliteten av det de leverer og dermed resultatet hos oss i produksjonen vår.