Campingvogn

Drømmer dere om å kjøpe Campingvogn i Namsos?

Drømmer dere om å kjøpe Campingvogn i Namsos?

Drømmer dere om å kjøpe Campingvogn i Namsos?

For mange betyr sommer campingvogn og når man som voksen tenker tilbake på sommeren som barn, var det nemlig nettopp det det alltid handlet om. Det er faktisk bare innenfor de siste få ti-årene at nordmenn har dratt så mye til utlandet som vi gjør nå og for mange betød det å være på sommerferie, å dra på campingtur.

Når man drar på campingtur kan det bety en av flere ting. Enten har man en vogn man drar på tur med og får sett så mye av landet som mulig. Man sover på forskjellige steder hver natt eller kanskje to hvis man finner et sted man blir helt forelska i. Man sover i naturen på de mest utrolige stedene.

Eller det kan bety at man har en vogn stående på en campingplass. Man har lagt seg til ordentlig godt, bygget platting og betaler for vann og strøm når man er koblet på der. Man kommer dit hvert eneste år og ungene leker med de samme familienes unger hver sommer, helt til de ikke vil være med lenger. 

Å eie eller leie

For mange er det å leie helt fint, men det er også mange som setter pris på den friheten det å eie vogna gir. Så det å kjøpe en Campingvogn i Namsos kan være et utrolig fint valg. Enten man leier eller eier en vogn kan man få alle de samme naturopplevelsene, men det er noe over det å ha friheten til å dra på tur når som helst.

Vi vurderte om vi skulle fortsette å leie, men det å ha egen vogn til å dra på tur når vi ville betød utrolig mye for oss og alle de neste somrene vet vi hva vi skal når ferien kommer. Gleder oss allerede masse til det.