låsesmed

Brannvern er veien til et trygt hjem

Brannvern er veien til et trygt hjem

Brannvern er veien til et trygt hjem

Når det kommer til sikring av hjemmene våre er brannvern noe av det viktigste man kan fikse for sikkerheten av hjemmet. Likevel er det noe man ikke tenker på når det kommer til sikkerhet.

Men brannvern er like viktig som låser og alarmer. Å ha riktig utstyr og ha utstyret lett tilgjengelig kan minske omfanget av skadene, både på materielle og ikke-materielle ting. Det er veldig mange forskjellige forhåndsregler man kan ta, for å forhindre større skader ved brann og tilkalle hjelp så tidlig som mulig og du kan få veiledning i hva du skal velge. Det er gøy å fikse ting selv, men også gøy å få hjelp!

Be om en gratis befaring

En viktig ting når man skal sikre hjemmet sitt mot brann er å finne ut av hva man trenger. Be om hjelp fra noen som vet hva de snakker om og bestill en gratis befaring fra Nordlaas på https://www.norlaas.no/ og få noen til å veilede deg i hva hjemmet ditt trenger av sikring for å optimere situasjonen din. Enten det gjelder brann, låser eller sikring mot innbrudd. Du kan få en vurdering av hele situasjonen som helhet og det er så innmari greit når man ikke egentlig vet hva mulighetene er selv.

Brannvern er sikkerhet

Vi vil gjerne gjøre alt selv. Spare penger. Ordne selv. Men med akkurat brannvern er det best å la noen veilede om det. Når det kommer til sikkerhet er det bare greit å få fagfolk, profesjonelle, til å fikse det. Fiks alarmer og ekstralåser og brannvern og alt. Så kan du sove litt bedre og tryggere. 

Norlaas både veileder og selger og monterer utstyr etter hva su trenger. De har brannslukningsapparater, røykvarslere, brannstiger,- tepper og tau. Helt kort, alt du trenger for å sikre hjemmet ditt mot brann og håndtering og redusering av skadeomfang ved en eventuell brann.