Pakkevekt

Alltid presis veiing av dine forsendelser

Alltid presis veiing av dine forsendelser

editorial

Sender du ut mange pakker fra bedriften din med eller fra ditt private hjem? Da er det avgjørende å ha en vekt som kan veie presist slik at du kan frankere pakkene riktig og unngå feil. Dette kan spare deg for både tid og penger når du sender pakker.

Enkel veiing av pakker

Når du skal veie dine pakker er det ikke nok med en badevekt som de fleste har i hjemmet. Den er rett og slett ikke nøyaktig nok, og du risikerer feil frankerig som kan koste deg dyrt. Derfor bør du investere i en såkalt pakkevekt som er produsert spesifikt til formålet.

Disse finnes i mange varianter, og det riktige valget avhenger av dine behov. Sender du f.eks. mest små og mellomstore pakker, da kan du finne pakkevekter med en maksimalvekt på ca. 30 kg som har en presisjon helt ned til 1 g. Disse fungerer ofte perfekt som bordvekter, så den står i en praktisk høyde når du skal veie.

Pakkevekt

Sender du store, tunge pakker da kan en industri pakkevekt med maksimalvekt på flere hundre kg være den riktige løsningen. Disse kan likevel ha en imponerende presisjon på bare 1-5 g, som betyr at du kan få veldig nøyaktige målinger av både store og mindre pakker. Disse er designet som gulvvekter for å tilby enkel veiing av de tunge pakkene.

Noe for ethvert behov

Det finnes altså mange pakkevekter å velge mellom, og du kan helt sikkert også finne presis den vekten som gjør din hverdag enklere. Hos Vektekspert.no kan du se et stort utvalg av pakkevekter for alle behov, og finne din personlige favoritt.

Du kan være helt sikker på at kvaliteten er i topp, sånn at du får robuste og slitesterke vekter med smarte løsninger og gjennomtenkt design som gjør veieoppgavene både enklere og mer presise.