våtromspaneler

Sånn får du det perfekte badet

Sånn får du det perfekte badet

Er det kanskje på tide å pusse opp badet? De fleste har et bilde av drømmebadet som ligner på noe fra en hotellkatalog, men det finnes faktisk enkle løsninger. 

Frisk opp enkelt med våtromspaneler

Våtromspaneler er perfekte når du skal friske opp badet og gjøre det enda mer fuktresistent. Det er mye damp på badet, og derfor er det viktig at det tåler mye fukt og at man lufter ut så ofte man kan. Med flotte våtromspaneler kan man velge mellom mange forskjellige spennende designs som gir det uttrykket man alltid har drømt om. Det er også en lett måte å endre uttrykket på et slitent badeværelse på, og du kan både få et look som vitner om polert stein eller mer rå betong. Det kommer helt an på hva din stil er og hvilket look du vil ha på badet. 

Kjøp nye håndkler

Det kan bli fryktelig dyrt å pusse opp hele badet fra bunnen, men med våtromspaneler og nye håndkle, så er man faktisk på god vei til drømmebandet. Det er nemlig ikke alltid mer som skal til før noe som er gammelt og utdatert føles nytt og friskt igjen. Kanskje du skal kjøpe noen i egyptisk bomull? Husk å følge vaskeanvisningen på håndklene så du sørger for at de varer og holder seg pene så lenge som mulig. 

Skift ut vasken

En annen enkel ting man kan gjøre hvis badet er slitent, men man ikke vil pusse opp fra bunnen, er rett og slett å skifte ut vasken. Vasken er noe av det som får mest slit, og her kan man med fordel gå for en ny og moderne vask hvis man vil ha et helt nytt uttrykk. Dermed får man et bad som virker helt som nytt, og som har et friskt og moderne utseende – uten å pusse opp. Det samme gjelder hvis man skifter ut dusjhodet med et flott og nytt et.