hårtap

Mindre hårtap- mer fylde og vitalitet

Mindre hårtap- mer fylde og vitalitet

Mange menn vil på et eller annet tidspunkt oppleve at håret begynner å tynne ut. For noen vil dette være helt uproblematisk, kanskje de til og med barberer det hele av, for å få et mer ensartet utrykk. Heldigvis er det i dag mange profilerte menn, som lever lykkelig som skallet. Men for noen menn, vil en gryende måne og voksende viker, være en problematisk opplevelse. 

Håret er for mange forbundet med identiteten, og det kan være irriterende når man ikke lenger kan style håret som man pleier, eller skal kikke på en blankpolert isse, hver gang man kikker i speilet. Mange forbinder det å miste håret som aldersbetinget, og føler plutselig at de ser mye eldre ut enn de føler seg. 

Hvis du er en av mange, som ikke trives med hårtapet, så kan du heldigvis gjøre noe med dette. 

Pure Grow Har utviklet en behandling mot hårtap, som faktisk virker. Produktene til Pure Grow skaper økt blodsirkulasjon i de utsatte områdene, og tilfører derfor hårsekkene ny næring. Det som skjer når du opplever hårtap, er nemlig at hårsekkene blir hormonelt påvirket, og ikke får nok næring til å fortsette veksten. Ved å tilføre ny næring, kan du altså reaktivere hårveksten. 

For best mulig resultat av behandlingen, så skal du også tilføre næring innenfra, gjennom Pure Grow sitt kosttilskudd. Ved å innta vitaminer, mineraler og aminosyrer, så hjelpe du med å fremme hårvekst. Pure Grow har også utviklet en shampo som er stimulerende for fremveksten av hår, og som sikrer maksimal effekt av behandlingen. 

For de fleste er hårtap hormonelt og genetisk betinget, men det er likevel ting du kan gjøre for å forebygge hårtapet. Håret har bruk for næring for å vokse seg sterkt, du skal derfor spise sunt og variert. Det er også viktig at du prøver å leve et avbalansert liv, for å unngå stress. Stress kan nemlig gi flere grå hår, og faktisk også fremskynde hårtapet.